Fredagmorgon med Caligula

Jag gillar inte när min klocka ringer sju på morgonen. Gick och lade mig redan vid nio igår så jag har ju sovit mycket, men sju är fortfarande tidigt. Nu har jag hunnit tvätta, damma, dammsuga och annat tråkigt som tillhör städning. Rätt skönt med ett rent hem där var sak bor på sin rätta plats, dvs alla papper i en hög på skrivbordet…

Inviger min nya poncho idag. Den från HM som alla andra kommer ha i höst. Den matchas så fint med slapp jeansskjorta och leggings. Det är alltså mjuka kläder som är lite snyggare än mjukisar. det passar en envis förkylning som jag så passande döpt till Caligula på grund av grymheten (och lite galenskapen).

En reaktion till “Fredagmorgon med Caligula

  1. assnygg poncho! kanske ska investera i en sån. du det där med steningen.. jag tycker ändå det är bra att det uppmärksammas – nytt eller inte. nåja det är va jag tycker :-) puss o kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *