Fem strumpbyxor och en skjorta

Det är exakt vad jag har köpt idag. Men det är inte allt jag sysslat med, det är nämligen så att jag har fått ett jobb. Heltid, fast lön och på ett kontor. Det är där kläderna kommer till användning; på mitt nya jobb! Svårt att beskriva glädjen och lättnaden, dessutom verkar jobbet himla roligt och passar mig alldeles utmärkt. Så jag har spenderat hela dagen på mitt nya jobb! Kan knappt fatta det själv! Ikväll blir det att läsa på inför imorgon och somna tidigt, för oj! vad jag är trött nu. Säg grattis till mig, kan tycka jag förtjänar det ;-)

9 reaktioner till “Fem strumpbyxor och en skjorta

  1. nej oj, blev så många av de andra bokstäverna så det vart bara ett ”t”…men menade självklart att det skulle vara 2…försöker igen..

  2. GRATTIS, äntligen, vad härligt. Välkommen till grottekvarnen. Och jag vet ju hur du har jobbat och våndats för att få ett jobb. Du får berätta mer på söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *