Början till min undergång

I veckan skaffade jag ett Traderakonto. Tänkte nämligen spendera min julledighet med lite rensning här hemma och kanske även fylla på kontot genom att sälja av lite saker. Därav Tradera. Klickade runt lite för att klura ut hur det fungerar, prisbilder, fraktkostnader, beskrivningar, bilder och annat som kan vara bra att veta.

Så blev jag förälskad i en väska (såklart!) och lade ett bud. Nu leder jag budgivningen och är alldeles lycklig över detta. Det är en jättefin väska, verkligen. Har inte ens vågat klicka in och titta på skor ännu. Herregud! Den här Traderagrejen kommer inte vara bra för mitt shoppingbeteende och det är ytterst tveksamt om jag kommer gå plus med medlemskapet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *