Äntligen är dagen kommen ★

_MG_6178

Jag har varit helt orimligt pepp på bokrean i år. I flera veckor (sedan hemkomst från bästa resan ungefär) har jag räknat dagarna och idag, äntligen, var det dags. Klockan ställdes tidigt och strax efter 07.00 (på riktigt alltså!!) cyklade jag mot Akademibokhandeln och kom hem 1,5 timme senare med en hel HÖG av böcker. Vi kikar på fynden.

_MG_6196

Börjar med en märklig blandning av klassiker med superfina omslag, nobelprisförfattare, livet ur Lena Dunhams ögon och vad som ska vara en optimistisk roman. Som pocketälskare valde jag såklart bara mjuka böcker i romankategorin…

_MG_6198

Ambitionen att äta mindre kött och mer vegetariskt resulterade i en kokbok. (Kanske märkligt eftersom jag ungefär aldrig lagar mat, men att googla vegetarisk mat är rätt himla hopplöst så nu kanske ambitionen blir verklighet…). Och min nya besatthet av yoga resulterade i en yogabok. Rimligt att fynda ambitioner ändå.

_MG_6200

Den här lilla godingen fick följa med också, för gissa vem som ska till Paris i vår?

_MG_6203

IMG_6206

Det närmsta coffee table book (sjukt märkligt att allt särskrivs på engelska…) jag kom var designboken. Jag ser verkligen fram emot att titta på alla vackra bilder och läsa (och lära) mer om svensk design.

_MG_6182

Jag avslutade mitt bokreashoppande med lite nätshopping. Varukorgen blev 25 böcker stor innan jag sa till mig själv på skarpen och rensade till 14 pocket och 1 inbunden bok. Dags att börja läsa alltså!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *