Segt som tuggummi

Lång dag på jobb, egentligen inte längre än andra men känns så. Nu sitter jag mest och gäspar. Ska kanske ta en promenad i huset eller sätta på kaffe. Kanske säkrast att göra både och. Ikväll verkar det bli forboll + alkohol med grabbarna, skönt med en riktig korvfest (om det nu blir så, inte ofta jag får ha killarna för mig själv längre…). Idag på betald arbetstid har jag suttit och filat på mitt cv och sökt lite jobb, speciellt en tjänst jag hoppas på, tyvärr i Stockholm, men är förberedd på att det är dit jag måste… Verkar som jag är lite neg, men så är det inte. Kanske vädret som smittar av med dysterhet bara, för egentligen är jag rätt nöjd. Fått fixat massa idag och vet att jag kommer ha roligt ikväll och snart är det hemgång härifrån, inte mycket mer att begära av en helt vanlig onsdag. Satsar på en långpromenad i huset (ja, det finns plats långt över en mil korridor på 50000 kvm).

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *