Säng ljuva säng

Idag har jag flyttat hem igen. Något badrum har jag inte, men jag har en ny fin blandare i köket där jag får mitt vatten ifrån. Så har jag världens bästa granne Jessica som jag bokat dusch-dejter med. Och toaletterna i källaren byggarna byggt upp inför stambytet var inte sådär jättefarliga när jag tillslut hittade dom idag.

Allt är dammigt i köket och hallen. Vardagsrummet och sovrummet har varit förplastade i dörrhålen så där är bara liiite dammigt. Och om jag så ska torka köket varje dag när jag kommer hem så gör det inget, för jag ska sova i min egna säng för första gången på över fem veckor!

2 reaktioner till “Säng ljuva säng

  1. Härligt! Äntligen trots att det är lite byggplats över det hela. Sov Gott ;-)

  2. Det måste kännas ljuvligt att få sova i egen säng igen. Hoppas du inte blir kissig mitt i natten bara ;-). Kram till dig, vi ses imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *