Sakta men säkert…

… börjar antalet saker att packa upp minska. Små ting som gör lägenheten mer bobar fixas, såsom sätta upp duschdraperi, ha kläderna i garderoben och lära mig spisen. Jag lyckades idag göra mat på min gasspis utan att lägenheten exploderade. Mycket tid spenderas med att gå runt och plocka, men även sitta och titta är poppis i denna lägenhet. Titta och klura på lösningar, inredning och förvaring. Vill jag ha matbord eller skrivbord i vardagsrummet? Var finns skruvarna, tröjan eller pappret? Det går inte så snabbt, jag vill inte hasta för att sedan ångra mig och göra om. Det går inte en sekund utan att jag undrar var just den saken i mitt blickfång ska vara. Snart har jag kanske bestämt mig, eller så bestämmer jag mig aldrig och allt får flyttas runt om och om igen.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *