Home away from home

Jag fick ett varmt välkomnande när jag kom upp till Karlstad i fredags

Kärlek mellan vänner kan visas på många sätt

Fredagskvällen spenderade jag med hela gamla gänget. Jag saknar dem… Vi drack vin (förutom de som drack öl) och sedan var det dags för dans. På krogen träffade jag ytterligare fler välkända ansikten. Det var en alldeles underbart bra fredag, mest på grund av människorna, och jag önskade mig inget annat än alla kramar och skratt jag fick.

På lördagen var jag lätt sliten, men gav mig ändå ut på stan. Först på schemat stod lunch med Johan, därefter fika med Danne och med en vinbox i handen gav jag mig tillbaka till Stephans för en dålig film. Framåt kvällen blev det Melodifestival, middag och Andreas födelsedagsfirande. Stephan hittade kameran på min telefon och resultatet ser ni nedan. Som sagt så var det en helt perfekt tripp till Karlstad och min extrafamilj, som tyvärr tog slut lite för snabbt.

En reaktion till “Home away from home

  1. Blev inspirerad av din små spontana tripp till stan så efter vår lunch drog jag en 24h till Sthlm!

    Take care!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *