Godis och saknad

Jag saknar honom. Ni vet han som jag blev osams med för några veckor sedan. Eller rättare sagt ganska exakt tre veckor sedan. Vi hade kontakt nästan varje dag. Nu vet jag inget längre. Ibland ser jag honom inloggad på skype och msn, hans namn liksom hånar mig. Jag skrev att det var upp till honom. Eftersom jag inte hört så mycket som ett pip från honom antar jag att han inte vill vara min vän längre. Om inte problematiken ligger i att vi båda är envisa som åsnor och ingen kommer ge sig först. Men jag väntar i alla fall på att han ska ringa. För det var ju upp till honom, det är hans val…

Köpte med mig lite godis hem. Som saknadtröst eller för att jag gick förbi affären och var hungrig och sugen på allt. Blir alltid lite nostalgisk av JamJam butiken. Handlade lördagsgodis där ibland när jag var liten, det var lyyyyx. Så nu jobbar jag sockerkick. Och jobbar på riktigt. Sitter här på golvet med träsmak i rumpan och jobbar. Och äter godis. Snart kommer jag må illa. Tills dess njuter jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *