För att sammanfatta: uselt

Jag vaknade på bra humör, taggad och inspirerad. Det tog inte lång tid innan mail och konversationer fått ner mitt humör. Nu är jag så fylld av tankar och känslor att inte en enda vettighet kommer fram. Hatar dåliga besked! Jag känner mig på alla sätt och vis usel. Vill helst krypa under täcket med en chipspåse och hoppas att imorgon är dagen då jag äntligen har lite tur. Men så kan man inte göra. Trots att det idag bevistats att jag är usel och inte räcker till hur jag än gör måste jag leta rätt på det som gömts långt inne i mig. Finna koncentrationen, ta lärdom av det som är dåligt och göra det bra och helt enkelt ignorera att jag är lika usel som… kommer inte på någon jämförelse, men tänk på det mest usla ni kan. Nej, idag finner ni mig någonstans på botten, kämpandes för att ta mig uppåt.

2 reaktioner till “För att sammanfatta: uselt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *