Bröllop i Hennickehammar

Utsikten från mitt hotellrum kunde man inte klaga på

Redo för bröllop

Träkyrkan i Nordmark var otroligt vacker, både på utsidan och på insidan

Fina brudparet, helt nygifta utanför kyrkan

Sedan togs det inte fler bilder av mig. Jag minglade, åt fantastiskt god mat, lyssnade på tal som lockade fram både skratt och tårar och dansade till klockan slog fem. Träffade nya bekanta och gamla vänner och hade en helt fantastiskt bra lördag. Eftersom alla gästerna stannade på herrgården över natten var alla kvar, trötta och slitna på söndagsmorgonen för att säga hejdå till välkända ansikten.

Tusen tack till alla inblandade. Ett bröllop som sätter ribban högt för alla kommande vigslar. Tiden flög alldeles för snabbt förbi. Och framförallt ett stort GRATTIS till Johan och Emma.

Titta in HÄR för att se och läsa mer om Hennickehammars Herrgård. En liten guldgruva i skogen utanför Filipstad, där jag lätt kan spendera fler nätter. Först skaffar jag mig en plus etta och sedan åker vi på en romantisk weekend tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *