På med gumminhandskar och hatt

Gav mig själv sovmorgon till halv nio. Egentligen ska jag vara på skolan och SM i Ekonomi från klockan nio till natta nångång, men jag får besök av mäklare och därmed lite dispens. Solen tränger sig igenom de nerdragna persiennerna och jag mår illa med tillhörande brutal magont. Förmår inte mig själv att dra upp persiennerna och möta den glada dagen riktigt ännu. De närmsta timmarna bör utnyttjas till att göra min lägenhet så glänsande det bara går, dock lockar aktiviteten film i soffan mer. Får väl dra på gummihandskarna och attackera lägenheten snart.

Ikväll är det temasittning på SM, temat On top of Asia. Då byts gummihandskarna ut mot en hatt. Jag gillar. Problemet blir att få till håret utan locktång och med en plattång som knappt vet vad värme är. Papiljotter kanske?!

Murgrönan jag köpte häromdagen har växt. Jag är helt övertygad om att den blivit både tjockare och längre. Den gillar kanske det hårda klimatet jag erbjuder och ser det som en utmaning att överleva.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *