Överst på önskelistan: extern hårddisk

Idag har jag inte haft en bra datordag. Först blir mailen hackad och skickar ut massa spam till alla på listan (ber om ursäkt för det till er som fått konstigt mail från mig). Fick lite panik, men har ju en annan mail jag använder till viktiga grejer och tänkte att det löser sig allt. Tog med datorn till Stephan och kunde då inte logga in på mailen eller msn längre. Paniken steg och jag svettades bara av tanken.

Det slutade inte där. Datorn började plötsligt gå ner i viloläge vid beröring. Ännu mer panik. Så ikväll har jag och Stephan flyttat viktiga filer till min gamla dator (som Stephan lånar) och gjort backup på hela min dator. Genast började skriva på en önskelista till julen 2010, överst står extern hårddisk. Jag är nu praktiskt förberedd för en kris, men emotionellt kommer jag aldrig bli det. För datorn är min älskling. Mår sämre av detta än vattenkrisen i Karlstad i lördags. Nu ska jag försöka sova utan mardrömmar om hackare och trasiga datorer. Imorgon krävs nog mer problemlösaraktivitet…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *