Överdos av frisk luft

Vilken underbar dag jag haft idag. Vaknade och klev ner för trappan till varma frukostbullar och kaffe. Jag och mamma drog på utflykt. Först en tripp till blomsterbutiken, hälsade på mina gamla chefer och inhandlade blommor. En promenad till kyrkogården och gjorde fint vid morfars grav och hälsade såklart på mormor vid minneslunden. En sväng på kyrkogården och gravstensläsning (ja, vi tycker det är mysigt av någon underlig anledning…) och promenad hem.

Snabb lunch med lite budgetsnack och vidare till Malmö för att möta en gammal gymnasiekompis. Så sjukt underskattat att ta upp kontakten med gamla vänner. Efter en promenad i solen bänkade vi oss vid kanalen och då kom Jessie med kaffe när hon slutat jobb. Då satte självklart skvallret igång om alla gamla gymnasiekompisar. Trots sol och vår så blev det jäkligt kallt efter ett tag och dags att gå på biljakt. Sjukt nöjd att jag mindes vart jag parkerat bilen.

Ner till Fiskrögeriet och fyllde magen, sen följde en racertur med cykel hem (hoppas på träningsvärk imorgon). Just ja, kvällen fortsatte med mer vin och spel. Trots att jag fick handikapp och dubbelt så mycket pengar som Jan så vann jag inte. Mamma den jäkeln, med handikapp 1,5 gånger pengarna vann. Med 50 kronor!!! Retar mig lite, men attan vilken stolt tvåa jag är. Så sjukt nöjd att jag svarade rätt på några frågor, inte ofta… Haha! Nu är jag galet trött och måste vila inför en dag fylld med äventyr imorgon. Gillar min semester.

Förresten, i Skåne är det sol och vår. Marken är fylld av vårblommor och inte en snöflinga så långt ögat kan nå. Jag blir så glad av våren och Skåne och människorna. Fantastiskt, helt enkelt :)

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *