Och nu då!?

Jag skulle slutat för 40 minuter sedan, men sitter kvar ändå och vaktar en telefon som aldrig ringer. Toppenroligt! Tummen upp för det! Äh, blir väl glad över det när lönen kommer.

Jag har funderat lite på det här med midsommar, är så otroligt oladdad. Mest sugen på att åka hem gå på Gåsaloppet, äta jordgubbar, dricka skumpa och kramas med Jessica, som det ska vara på midsommar. Men blir Karlstad, ute någonstans, fast det kommer vara dåligt väder så då blir det inne någonstans. Var finns alla trädgårdar, tält, altaner?!? Äh, får se till att bli lite positiv, hem och göra galet god midsommarmat, komma med mina röda fina gummistövlar, mitt paraply och givetvis min snaps och göra det till en bra kväll.

Förresten är det okej att rymma från jobb???

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *