Nu klagar jag igen…

Halva huvudet känns dubbelt så stort som det andra, men jag tittade jag i spegeln nyss och jag var lika lagom symmetrisk som vanligt. Men bihålor, öga, tinning, öra känns inte bra, som om det växer innifrån och inte får plats i huvudet längre. Hur som helst så gör det ont. Tur att jag tänkte gå snart, var ju här redan strax efter åtta för att åka till Sunne och intervjua Lasse Brandeby, Johannes Brost och Martin Björk. Mycket trevlig intervju med många skratt, tog även chansen att titta Martin djupt in i ögonen och drömma mig bort lite, hehe.

Ikväll blir det lite städning, lite nyhetsbrev, lite administrativa ting (betala räkningar mm) men mest vill jag nog vila. Hade tänkt att tvätta idag, men det får jag flytta på för jag ska nog låsa in mig i min lägenhet och mysa ikväll och vara lite vettig med…

Ojoj… Nu ringde telefonen och det verkar som om det blir lite mer jobb för mig i veckan än det tidigare varit planerat. Vad ska jag säga mer än att jag älskar studenter, deras organisationer och deras framförhållning!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *