Nu drar jag…

… till Malmö en vecka. Först några dagar med Jessica, sen flyttar jag till min bror för ytterligare några dagar. Jag har beställt fint väder och shorts och sandaler är nedpackade. Det ska njutas och jobbas en veckas tid. Precis som jag vill ha det i den stad jag vill vara i.

Igår hände något stort! Min mamma använde FaceBook-chatten för första gången. Jag såg att hon var inloggad, tog en chansning och skrev. Det tog en liten stund, men tillslut kom ett svar. Jag är en grymt stolt dotter.

Postad i OkategoriseradeTaggar

2 reaktioner till “Nu drar jag…

  1. Du är välkommen till Skåne! Det är fint väder än sålänge.
    Jag glömde svara på ditt sms innan. Vi är borta lördag och söndag kväll. Och det är bara jag som är hemma fredag kväll. Busy busy…
    När kommer du?

  2. Hej sötnos <3
    Gå in och svara på dagens fråga om du tycker om rakade eller orakade killar..
    Kramis <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *