Nu blev det kvällen

Garderoben rensad med en gigantisk klädhög på golvet som resultat. Disken blev ren den med. Nu väntar jag på att naglarna ska torka, finns inte så mycket att göra under tiden. Så lite vettigt fick jag allt gjort under denna söndag. Imorgon är det första dagen på sommarkursen. Känns lite tveksamt, men hoppas på det bästa. Huvudet snurrar av alla tankar med lägenheten, lite nya möbler, förvaring, rensning. Kan bli bra om jag slutför. Inte min starkaste sida att slutföra mina projekt, men lite rensning och organisering kan inte annat än att bli bättre än vad det är nu. Tröttheten börjar komma krypande i rasande fart (om nu någonting kan krypa i rasande fart). Får bli ett lager nagellack till innan sängen, bra att vara utvilad när jag har massor att göra i imorgon.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *