Nu är det jul igen

Satt häromdagen och var fylld av julkänsla. En längtan efter årets mysigaste tid. Var nära på att sätta igång lite traditionell julmusik, men hindrade mig själv i sista stund. Min känsla var inte helt fel. Varuhuset Selfridges i London har redan startat sin julskyltning. Snart kommer barnen och knackar på för att sälja jultidningar och kataloger fyllda med höstkläder har för längesedan hamnat i brevlådan.

Visst kan man tycka att det är tidigt, att det fortfarande är sommar. Men är det inte fantastiskt att så många varuhus och butiker redan börjar plockar fram julen? Det finns möjlighet att planera ditt pynt. Det vill säga slippa hetsa fram allt gammalt pynt och försöka få det snyggt. Nu kan du i god tid handla hem nytt och kombinera det med det gamla på vinden för att få en riktig julstämning i hemmet.

I övrigt är det skönt att redan nu så smått börja fundera över julen. Skriva upp saker att ge bort till nära och kära och slippa dela paniken med resten av invånarna i december. Vem säger att man inte kan njuta av sommaren och tänka på julklappar samtidigt?

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *