No Trollhättan for me

Vaknade i morse med ett tungt huvud, trötta ögon och en kropp som var helt slut. Trots tappra försök med dusch, frukost och andra mentala förberedelser gav jag upp. Det blir ingen konferens i Trollhättan för mig. För hur roligt är det att ligga sjuk på ett hotellrum?

Dagen har hittills spenderats på soffan. Jag somnade, Nicke ringde. Jag somnade igen, Jessie ringde. Jag gav upp sömn. Men är nog dags för ytterligare försök snart. Tänkte utnyttja tiden till att arbeta med saker som INTE är styrelserelaterade. Eftersom det arbetet de senaste två veckorna varit så mycket och betungande att jag inte hunnit göra en hemtenta jag lovade min lärare för två veckor sen, jag har inte heller hunnit göra klart min affärsplan så att jag kan söka starta-eget-bidrag, jag har inte heller hunnit söka de jobb jag tänkt. Ansökningstiden går ut imorgon så jag får ta tag i det typ nu. Eller efter lite vila kanske.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *