Nej, jag sprang inte

Jag är så sjukt besviken på min kropp. Hur lyckas den få långförkylning precis när jag ska springa iForm-loppet. Jag vågade inte ta risken det är att ta ut sig så pass mycket som milen innebär med förkylning, hosta och kliande hals. Och efter lite googling känns det som rätt val, tydligen är lunginflammation en relativt vanlig effekt av löpning med hosta osv. Aja, nu satsar jag på att bli frisk för att fortsätta löpträningen med siktet på ett nytt lopp till våren. Ibland måste man vara klok och ta hand om sig själv först.

Gick dit och stöttade Jessica under hennes fem kilometer. Hon var himla duktig och kom snabbt i mål! Och så såg jag hur milen-vinnaren sprang in på 37 minuter, kanske något att satsa på?!

En reaktion till “Nej, jag sprang inte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *