Någon vill lura mig

Detta mailet hittade jag i min inkorg i morse. Jag önskar så att det vore på riktigt, för de pengarna hade verkligen behövts, men dum är jag inte. Hade jag vunnit massor med pengar hade de nog inte kontaktat mig via ett dåligt mail. Speciellt inte från en hotmailadress. Fick ett liknande mail häromdagen, fast kortare. Det var typ tre meningar om att jag ärvt pengar och att jag skulle skicka mina uppgifter till en yahoomail. Jag undrar om det verkligen finns människor som går på detta och hur dumma är de? Och hur dumma tror avsändarna att jag är? Nu råkar jag vara så klipsk att jag genomskådar bluffen. Alla de som är så dumma att de går på det, får skylla sig själva. För vilken vettig människa skickar iväg sina bankuppgifter till en okänd människa på det sättet. Idioti kostar…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *