Mycket att göra, lite med tid

Visst blev det en kanonhelg i Gävle! Först tittade vi på flottracet, sen vilade vi på hotellrummet innan förfest och kräftskiva. Jag och Johan fick hedersplatserna bredvid Överfogdarna under middagen, trevligt attan. Vi bevittnade en del spex, sånger och en hel del andra trevligheter. Efter det att kräftorna tagit slut flyttades bord och bänkar bort och partytältet var på G. Lervälling och bajamajor förde tankarna till festival, men de billiga priserna i baren och overallerna tog mig tillbaka till studentvärlden. Kvällen slutade med att vi vinglade in till stan och McDonalds för lite nattamat innan hotellsängarna kallade på oss. För övrigt ett bra hotell, fin frukost och så vek de fliken på toapappret.

Söndagen var inte lika trevlig, efter god frukost på hotellet blev det först en 90 minuter tågresa till Stockholm, som spenderas med att se One Piece och vara bakis, huu…. Burger King botade bakfyllan och redo för de sista tre timmarna på tåg klev jag lycklig på tåget som skulle föra mig till Karlstad. Då ser jag att jag misslyckats med bokningen, den var för fel dag. Tåget var överfullt, så jag fick sitta på golvet i tre timmar. Hem kom jag i alla fall. Åt lite mat och var i säng redan vid nio.

Idag började praktiken, verkar som att det kommer bli riktigt bra. Mer om det en annan dag för när jag kom hem städade jag badrummet, diskade, lagade mat och satte mig för att jobba med lite annonser, så jag är dödstrött efter 16 timmars jobbande. Nu natt!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *