Mitt ständiga problem

Jag har alltid skoproblem. ALLTID. Antingen så går jag och drömmer om nya skor, måste klacka om skor, för stora/små, smutsiga, trasiga, får ont av de osv… Idag är mitt stora skoproblem att jag har för många och att de är överallt. Jag har en garderob fylld med skor och några väskor + ca 30 skor på hallgolvet. Nu behöver jag bli av med ungefär 25 av de 30 som ligger på hallgolvet. Alltså inte bli av med, utan gömma undan. Imorgon kommer mäklare och tittar på lägenheten och de ska inte behöva hoppa över mina skor för att komma in. För så är det nu. Hoppa eller snubbla över skor. Det går inte att komma in i lägenheten utan att det står skor i vägen.

Problemet ligger inte bara i att tillfälligt trolla bort 25 par skor utan även vilka par som ska få äran att stanna framme. De skorna som får stanna framme ska jag även städa. De ska glänsa som om de vore nya. Förutom mina vita Converse som är allt annat än vita, men de ska ändå få vara framme. De och mina röda gummistövlar. Och några klackar. Frågan är vilka klackar. Hur kan jag älska och hata något så mycket samtidigt?! Kärleken till materiella ting är svårare än kärleken till människor. I alla fall just nu…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *