Mitt liv som hund

Jag skulle vilja vara en hund. Inte en sån där stor som måste ta ansvar och skälla om det kommer någon okänd. Jag vill vara en liten hund som får ligga på soffan och mysa hela dagen, eller springa in under soffan och busa. Fast jag vill inte bli utklädd i mesiga prinsesskläder. Jag vill ha ett häftigt halsband, kanske med nitar. Om det är kallt vill jag ha en hoodtröja, fast en liten som passar mig. Om det regnar vill jag bli blöt. Om det är snö vill jag ha tjocka strumpor, de måste inte matcha min tröja, så noga är jag inte jag ska ju ändå hoppa i snön så jag göms. Just ja, min färg. Jag vill vara mörk, nästan svart. Kanske samma färger som en rottweiler. Tänkte att ni ville veta detta.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *