MFF anno 1949

Idag har jag varit på match. MFF mot IFK Norrköping. MFF gick segrande ur kampen, rättvist resultat tycker jag. Kul att få se de spela igen, var ju ett tag sedan sist. Även kul att Norling låter så många unga spela, kanske att han måste då det är många skador och någon avstängd. Vissa var så färska att de inte ens hade sitt namn på tröjan, men söta och duktiga var de små.

På bussen hem satt en gubbe bredvid mig. Han frågade vad det hade varit med tanke på alla människor. Jag svarade och några minuter in i samtalet avslöjar gubben att han spelade med MFF 1949 när de vann. Fast han hade sett på tennisen idag, tyckte det var trevligare sa han och undrade när de svenska damerna hade sin nästa match. För damfotboll tyckte han var roligare att se än när grabbarna spelade. Jag ångrar att jag inte frågade efter hans namn innan han klev av, för vilken härlig gubbe han var.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *