Melodifestivalen vecka 2

Jag lovade i lördags att jag skulle säga några ord om veckans melodifestival. Jag tyckte överlag att bidragen var bättre än förra veckan. Men, detta betyder inte att det var bra. Eric Saade har en discodänga likt alla andra som spelas på nattklubbarna, det kommer gå bra för den låten trots att vi hört den så många gånger förut. Dogge är helt ute och cyklar. Han hade sin grej med TLK, nu borde han ägna sig åt andra saker. Orsa spelmän, kvällens skräll. Det var något av det mest pinsamma jag sett och hört och så gick de vidare till andra chansen! Herregud jag blir rädd.

Andreas Johnson lät som han alltid gör. Vad hette hon, Helena (?!) dominatrix tjejen. Hon gjorde en show kul att se på, men låten är även den gammal. Tror både Madonna och Kylie Minouge gjort sina versioner av den. Sedan har vi Pauline. Vilken stjärna! Hennes röst, hennes låt, hennes utstrålning. Rösta vidare henne till finalen gott folk, för henne behöver Sverige, nytänk i en gammal version. Modern men 50-60-tal. Nu har jag glömt någon… Just det! Dansbandet och tjejen med den förstora klänningen. Inget att lägga på minnet, de åkte ju också ut.

Mellanakten, vilken katastrof! Jag pratar självklart om Glada Hudik-nånting. De må vara utvecklingsstörda och då får man kanske inte skratta. Men jag skrattade. Det var så pinsamt. Två tjejer som stod och sjöng som om de vore i kyrkan på sin sjätte skolavslutning. Och mitt i alltihop så kommer Måns och ska sjunga med dom. Det blir så fel. Måns såg inte ut att njuta, utan gjorde det nog mest för att vara snäll. Detta var helt fel forum för denna stackars kör hoppas det blir bättre nästa vecka.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *