Måndagstisdag

Har världens största bekymmersrynka i pannan idag och således inte fotoskön, så jag letade rätt på en bild där jag ser lite mer kramgo ut på. Har ställt krav på styrelsen och kontaktat hsb för juridisk hjälp. Vet ni vem som hjälper den boende i en bostadsrätt när föreningen liksom går över huvudet på en? Känner mig lite maktlös just nu nämligen.

Ska spendera resten av kvällen med att rita en karta över mitt badrum. Ska vara idiot-säkert tydlig med vad som ska sättas upp var och vad som INTE ska in i mitt badrum. Blir lite lätt galen över att vuxna människor inte kan respektera, lyssna på, ta hänsyn och kommunicera med andra vuxna människor.

Annars jobbar jag hårt för att hålla värmen här. Kallaste lägenheten någonsin. Inatt sov jag med strumpor + raggsockar, mjukisbyxor, linne, långärmad tröja, hoodtröja, mössa, luvan på tröjan på, täcke och filt. Men jag frös inte! Var visserligen inte överdrivet varm heller… Jag ska inte klaga, har ju tak över huvudet. Nu blir det till att rita karta och mäta badrum!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *