Måndagslängtan

Det är okej för er att tycka jag är dum i huvudet nu. Sitter nämligen här och skriver ihop en liten lista på allt som ska göras nästa vecka. Och jag längtar till imorgon. Jag längtar till att få känna mig duglig, att arbeta nästan all vaken tid. Kombinera skrivbordsarbete med lägenhetsarbete. Denna veckan blir jag klar, det har jag bestämt.

De flesta vill ha semester och njuta av ledighet. Jag vill komma igång och jobba hårdare än på länge. Sedan min flytt från Karlstad, under min mellanlandning hos pappa och nu de första veckorna i Malmö har allting varit lite upp och ner. Jag vill inte ha det stökigt och rörigt här. Det ska inte stå två kartonger ouppackade. Jag ska inte blogga och skriva så dåligt som jag gjort ett tag nu.

Jag ska rätta till detta nu. Därför en väldigt lång att-göra-lista till kommande vecka. Och jag längtar tills jag börjar stryka saker från listan, tills små projekt blir klara och tills jag jobbar alla vakna timmar på dygnet (nästan i alla fall). Imorgon börjar jag. Jag längtar. Vet att många fasar måndagar, men jag gillar måndagar. En helt ny vecka full med nya utmaningar. Vem kan klaga på det?

Postad i OkategoriseradeTaggar

En reaktion till “Måndagslängtan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *