Lite mera blaj

Jag är gravt trött just nu. Hade kanske passat med en powernap, men vem ska då skriva texter som ska skrivas? Jag har lovat bort mig på moderatmingel med min mor idag. Känner mig inte så minglig, mest mys-i-soffanig. All min buffert av energi försvann efter visningarna idag.

Någon lägenhetsaffär blev det icke idag. Jag hade lite hoppats på det, men säljaren blev plötsligt girig och väldigt nyfiken på vad som händer efter visningen på söndag. Så jag får snällt vänta och hoppas han gjorde ett misstag och jag får den billigare än de priserna som diskuterades idag. Det är ju så att jag gillar när andra har fel, eller framförallt när jag har rätt.

Tog mig en liten tur på stan. Bra att blanda lägenhetsförhandling och titta på fina kläder. Monki hade startat sin sommarrea, inte bara Monki, men det är därifrån mitt nya linne och min nya t-shirt/klänning kommer ifrån. Halva priset och en tröst för att det inte blev lägenhet idag. Det måste vara tillräckligt med motiv.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *