Let there be wine

Mötte upp Fanny och Mathias vid nio på lördagskvällen. Satte oss på Indian Curry Hut och Jessica och Christian tillkom. Vi flyttade vidare till Malmö Brygghus och diskuterade allt från kvalitetshanddukar och Harlequinböcker till orgasmer och barnuppfostran. Så gick jag vidare och mötte upp Ulrika, min svägerska, på Debaser. Där pratade vi med främmande tjugoåringar, drack rosé och hann inte ens besöka dansgolvet. Tillslut hittade vi Filip, men då stängde Debaser och vi tre satte oss i en taxi för mer rosédrickande i Filips lägenhet. Halv sex ”smög” jag och Ulrika hem och gjorde tacos innan jag somnade gott på soffan. När jag vaknade satt min bror i köket, åt frukost och läste tidning och var vuxen. Och antalet bilder tagna; noll. Så kan det gå när man har för roligt en sommarnatt i Malmö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *