Kvällsmacka ♡

KvällsmackaTe

Kvällsmacka

Det finns få saker som kan få mig att må så bra som kvällsmackan. Att få krypa ner i soffan med en stor kopp te och några rostade mackor är som att få en stor varm kram av livet. Hemma hos morfar var det alltid te och mackor till kvällsmat och kanske är det därför jag njuter så mycket. Efter en lång dag, när jag är extra trött, när något inte gått bra, när vädret är grått och ruggigt… Ja, te och macka till middag kan få den sämsta dagen att avslutas bra.

Vi kan även konstatera att jag inte ska arbeta som matstylist, mina mackor ser ut som om de redan blivit ätna en gång. Men det är smaken som räknas och förbaskat goda var smaken. Och ja, det är honung och kaviar på den ena. Svingott! Har nog ätit det i hela mitt liv och ungefär aldrig fått någon annan till smaka pga låter äckligt. Men fundera lite på det… Sött och salt på knaprigt, nyrostat bröd… Mmm… *dregel*

2 reaktioner till “Kvällsmacka ♡

  1. Vad är det för fel på räkost med apelsinmarmelad eller gamla fiskpinnar med remouladsås eller falukorv med senap. Fast favoriten är en grov macka med ett salladsblad, rökt skinka, fransk senap, god ost och gurka på toppen, mums!

  2. Aldrig testat räkost med apelsinmarmelad, låter rätt äckligt så det måste ju testas :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *