Kampen mot stereon

Min stereo, anno -94, börjar ge upp. Det var flera år sedan den klarade av att spela en cd-skiva och ännu fler år sedan displayen lös. Jag tror att både radio och kassett-funktionerna fortfarande fungerat, men det är inget jag undersökt närmare. Det jag använder min stereo till är ljud. Kopplar in datorn och dvd:n för att få bättre ljud, vilket stereon funkar alldeles utmärkt till i min mening. Ljudnazister skulle nog argumentera emot min gamla stereo. Nu i flytten har jag kommit åt cd-spelar knappen några gånger. Jag trycker tillbaka och stereon spottar ut. Tillslut vinner jag och cd-facket stannar inne. Men inte idag. Efter putta-in-leken i tio minuter gav jag upp, viftade med vit flagg och deklarerade stereon som vinnare. Den ser mer trasig ut än någonsin, men sålänge den fyller lägenheten med musik är jag ganska nöjd.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *