Jag vill inte läsa om när han dör

Just landat i sängen efter en grymt mysig kväll med Jessie. Vin och tacos och skitsnack stod på schemat. Nu ligger jag här och klurar lite. Jag vill läsa i min bok, den är ju grymt bra. Problemet är att det är i slutet av boken, bara 20 sidor kvar och jag vet att huvudkaraktären kommer dö. Det är exakt det som händer de sidor som följer efter mitt bokmärke. Det vet jag, men jag jag vill inte läsa det. Inte kan jag väl vägra läsa de sista 20 sidorna i tron om att han inte kommer dö bara för att jag inte läser det. Jag vill avsluta boken utan att han dör. Nej, det hade inte varit en lika bra bok om han fortsatt leva. Men måste han dö nu!? Får kanske ta en annan bok ikväll, eller en film…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *