Jag vill ha mer choklad

I söndags köpte jag en såndär chokladkaka. 100g stor med daim i. Jag tycker egentligen inte att choklad är så himla gott utan mest äckligt faktiskt. När jag kom hem ångrade jag mig lite att jag köpte den. Men nu! Ojojoj, jag har slagit rekord i chokladätning. Den där chokladkakan är slut och jag vill springa ner till Konsum och köpa mer. Tre dagar tog det. Nej mindre än så, två dygn! Söndagkväll till tisdagkväll. Kommer jag bli en chokladälskare nu eller är detta bara en tillfällig fas jag går igenom?

Postad i OkategoriseradeTaggar

En reaktion till “Jag vill ha mer choklad

  1. Haha, hoppas för din skull att det bara är en fas. Det är jättejobbigt att vara chokladberoende :| :P

    sv: Tack så mycket! Jag äger inte Photoshop utan kör med andra gratisprogram istället.. det får duga så länge :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *