Jag överlevde

Cykelturen alltså. Överlevde även festen, men är lite andfådd av livet idag. Varit nere och storshoppat på Apoteket, tandkräm och tamponger så jäkla roliga saker att lägga pengar på och framförallt viktiga att berätta för er om. Snurrade vidare till Coop och kom därifrån med Keso, mjölk och Coca Cola. Bakfyllan som handlade. Gick förbi falafel för 20 kronor och pizza för 30 kronor, kom hem och ångrar att jag inte köpte falafel eller pizza med. Sparade några tior, men vettefan om det var värt det. Nu får jag snällt gå ut i köket och göra mat på det gamla hederliga sättet.

Inatt blev jag lite arg på Stephan när jag ringde vid halv fyra och det var upptaget. Jag menar vem pratar i telefon vid den tiden?! Dubbelmoral? Oh, yes… Det är så jag jobbar. Mycket roligare så.

Postad i OkategoriseradeTaggar

En reaktion till “Jag överlevde

  1. Tjena!
    Fint att du överlevde cykelturen :) Vi överlevde övernattningen hos Poyan (a.k.a. Dunderjihad) också. Martin, det gamla fyllot, försökte dock sno mitt täcke hela tiden efter vi hade lagt oss. Det är nog bara han som vet varför….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *