Jag gör saker jag inte får

Jag tvättar idag. Mer olagligt än så är det inte. Fast det är röd dag idag och vi får inte tvätta på söndagar. Jag tror denna torsdag räknas som söndag bara för att den har fått en färg. Jag tror inte jag får tvätta idag. Men jag måste tvätta idag. Biblioteket har stängt så jag kan inte plugga (de har ju boken jag behöver). Och de dagarna biblioteket har öppet måste jag vara där och skriva.

Otroligt sömnpiller till liv jag har just nu. Det enda jag tänker på och pratar om är lägenhet, jobb jag söker och de jäkla hemtentor jag så ångrar att jag inte gjort så jag måste göra de nu. Men tro inte att jag tänker lämna Karlstad med saker kvar här. Nejrå, tentorna blir klara och jag kan lämna staden med gott samvete. Jag gillar att jobba hårt, önskar bara att det var roligare saker att arbeta med.

[ad#Inkclub banner]

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *