Jag fuskar lite

Ligger i sängen fortfarande. Och fuskar, det gör jag. Ska iväg och bruncha med min bror, men fuskar med en macka nu. Tog med bröd från jobb igår. Grymt gott surdegsbröd, så jag fuskar lite, men det får jag. Igår var det fest. Men inte enligt planerna. Jag blev dumpad, övergiven och lämnad i sticket. Nejrå, de hade blivit sjuka. Jag tog på mig en tajt, kort liten kjol och drog till Trelle istället. Så jäkla skoj. Mari postade en elektriker ansökan till mig på sin Facebook, kollade nyss och tre elektriker är villiga. Himla effektivt det där, kanske får ström i taket snart ändå. I övrigt var ja lite grov i mun, fick killarna att både skratta och bli generade. Jag måste bli mer… kvinnlig(?) Om jag pratar så Trelleborgskillar blir generad, då är det illa…

En reaktion till “Jag fuskar lite

  1. Haha du är fin du! Tack för igår hjärtat. Var verkligen super trevligt! Du blir nog tvungen att utveckla din ”annons” lite… Love YA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *