jag är sjuk

Jag har så ont i halsen så när jag vaknade trodde jag huden var borta, men kollade efter och det fanns fortfarande hud. Knallröd, svullen och ond hud, men hud. Sålänge jag inte sväljer, hostar eller andas känns det nästan okej. Problemet är bara att jag gillar att andas, har fått hosta och svälja är en nödvändighet, annars måste jag skaffa spottkopp till mitt saliv.

Det hela började igår när jag somnade på soffan, för jag vaknade med feber och en konstig känsla i halsen. Sen följde en natt med en obekväm kropp på grund av febern och en hals som frättes upp av luften jag andades. Okej, jag låter kanske som en kille som har blivit sjuk bara för att jag klagar.

Saknar min mamma nu, jag fick själv göra iordning honungste. Och hur ska jag klara mig när jag behöver mat? För magen är inte mer sjuk än vanligt och den börjar bli hungrig, men min hals vill verkligen inte äta. Får väl googla på lättlagad, lättäten mat för sjuka, givetvis endast gjord på ingredienser som återfinns i mitt kök. Kommunen borde ha en tjänst för sjuka ensamboende.

Postad i OkategoriseradeTaggar

En reaktion till “jag är sjuk

  1. Stackars min lilla tös. Jag kan inte komma och sköta om dig. Jag får lita till dina goa kompisar att dom sköter om min tös. Kram mamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *