Inte min dag

Idag driver jag en liten klagoblogg. Det är helt enkelt inte min dag. Några kanske vet att jag har ledvärk, vilket känns av mer eller mindre varje dag. Idag känns det mer. Jag vill inte ha sympati från er, jag behöver inte att någon daltar med mig. Jag har för flera år sedan accepterat detta. Men vissa dagar, som idag, är allt väldigt jobbigt. Det gör till exempel väldigt ont i mina händer att bara skriva på datorn just nu, så det går lite långsamt. Jag måste använda två händer när jag lyfter saker, för annars tappar jag det jag försöker lyfta. Men tro inte jag blir deppig och ledsen över det, visst skuttar jag inte av glädje, men jag vet att jag kan vakna imorgon nästan helt smärtfri. Idag tänker jag lägga mig i soffan under mitt täcke och äta en påse chips till middag, eller kanske mögelost. Det är inte svårare än så. Imorgon ska jag försöka vara lite nyttigare, men idag ska jag tjocka till mig.

Nämnde jag förresten att tåget hem är en halvtimme försenat…?

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *