Inget underverk direkt

Sist jag var i lägenheten var det som en grotta. Det var i torsdags och idag, tre arbetsdagar senare förväntade jag mig… Jag vet inte riktigt vad, men mer än vad som hänt. Det är fortfarande en grotta, fast med några hål i golvet. Det ligger ett tjockt lager damm i köket och knastrar mellan tänderna efter fem minuters vistelse i lägenheten. Suck. Jag vill att det ska gå snabbare! Och enligt tidsschemat är vi inte ens halvvägs. Är kanske lite väl trött och negativ idag.

Annars går jag crazy med badrummet i tankarna. Surfar på inredningssajter och köper, beställer och planerar. Mest planerar jag, får panik över att jag inte har en bestämd plan över vilket pynt jag ska ha när det är klart. Bestämde mig idag för att släppa det. Inte köpa mer än nya handdukar och en flaskhållare och resten kan jag köpa när allt är klart. Vem behöver en toaborste eller en burk för bomullstussar första veckan i sitt nya badrum?! Nej, istället skriver jag inspirationslistor och antecknar var jag hittar snygga saker och inspiration resten löser sig tillslut.

En reaktion till “Inget underverk direkt

  1. Verkar klokt att vänta på inredningsdetaljer tills det är färdigt, då har man kontroll på färger och vad man kan göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *