ingen ro, ingen vila

Var tillbaka på hotellet runt midnatt igår efter en supermysig middag hos Benny. Efter en iskall natt i en dålig bäddsoffa var jag igång igen med diskussioner, tankar, att-göra-listor osv. En snabb lunch och sedan mot tåget. Ett försenat tåg. X2000 utbytt mot InterCity. Hem kom jag i alla fall. Nu sitter jag med huvudvärk och utformar en annons till Goodwill, en studenttidning i Karlstad. Kan knappt hålla ögonen öppna, men annonsen måste bli klar idag för morgondagen ska ägnas åt att skriva reportage, få eluttaget fixat, besöka apotek, skomakare och arbetsförmedling. Ska säkert göra något mer som jag tillfälligt förträngt. Nu måste jag fortsätta jobba så jag får sova snart.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *