Idag ska jag luras lite

Ni vet den första april, då får man ju luras. Så säger man: April, april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill. Idag är det den första maj och då får man också luras. Då säger man: Maj, maj måne jag ska lura dig Skåne. Fast jag tror att man bara gör så i Skåne, då blir det ju extra roligt att lura alla mina värmlänningar så fattar de ingenting. Ska klura ut något bra att luras med bara, sen ligger ni risigt till, haha.

Den första maj går alla sossar och demonstrerar också. Alla moderater sitter inne och gör vettiga saker istället. Det är lite så det fungerar i detta landet, sossar demonstrerar och strejkar och moderater arbetar tyst och flitigt. Och jag? Jag ska ligga på soffan, kanske diska lite och ta en öl eller två med en polare.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *