I väntan på träningsvärken…

Jovisst blev det träning! Och nu förbereder jag mig för träningsvärken imorgon. För huuu va trött jag är i musklerna nu. Spaghettiarmar it is! Har hunnit fixa iordning en paj som nu står i ugnen, hoppas den smakar bra bara. Blir ju rätt mycket äcklig paj att äta upp annars. Magen skriker i alla fall efter mat nu, eftersom lunchen intogs vid halv ett och endast ett litet äpple slunkit ner sen dess. Något plugg orkar jag inte med idag, får bli Idol på tv4 play, paj och sömn. Sen praktik imorgon. Ångesten över 9.30-18 jobb börjar komma. Kommer jag verkligen klara det resten av mitt liv?! Jag gillar ju frihet och mer skift liknande schema. Jaja, blir säkert bra. Först ska jag ju skaffa mig ett jobb. Nu pajdax!

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *