I´m on the road again

Åter igen åker jag tåg, skulle tro att jag tycker det är det bästa som finns. Denna gången drar jag till Malmö. Nästan en hel vecka. Måste dock jobba en hel del, men skönt att komma bort. Ska ju trots allt flytta dit snart, lika bra att bo in mig lite.Har förresten med mig typ tre kilo skolböcker, bra för musklerna och bra för mitt samvete.

Idag har jag sprungit på stan. Avverkat biblioteket, systembolaget, apoteket och optikern. Det är sant att synen förändras med åldern. Jag ser jättedåligt, hur gammal är jag då?? Himla störigt att synen blir sämre, för den varit stabil i två år får jag laseroperera min syn och slippa brillor och linser. Aja, det är trots allt inte mitt största problem här i världen.

Nu ska jag bygga InDesign-dokument och lyssna på skånsk musik i det svettigaste tåget på länge. Toppenskoj! Eller ser kanske en film istället…

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *