Hungrig, sugen, mat, mat, MAT!!

Jag har tänkt på mat hela dagen. Varit hungrig och sugen på ALLT! Inte förstått varför jag efter två lagade måltider inom tre timmar(!!) fortfarande är hungrig. Så kom jag och tänka på en grej i Karlstad. Jag var hemma hos Stephan och vi käkade pizza (som vanligt). Oftast äter jag en halv pizza för mer ryms inte i min mage, men just denna gång åt jag tre fjärdedelar av pizzan. Då utbrister Stephan: Vad mycket du åt idag, har du mens? Jo, det hade jag erkände jag motvilligt (jag menar, hur kul är det att vara så genomskinlig och inte ett dugg mystisk och hemlighetsfull?). Så jag kollade i min almanacka och mycket riktigt är det bara dagar kvar till mens. Det förklarar min hunger och mitt sug på choklad (som jag egentligen inte tycker om). Kanske att Coop får sig ett besök för mitt skafferi är tomt och köttsliga okej, hormonella… begär måste stillas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *