hej, mitt vinterland, nu är jag här

Kom tillbaka till Karlstad tillslut. Fick ”vila” på Göteborgs central i fyra timmar bara. Kom i alla fall hem oskadd sent i gårkväll. I fredags kom Jessica och hämtade upp mig hos Johan och sen planterade vi oss i hennes soffa och myste hela kvällen. Innan tåget gick igår hann vi med en snabb tur i Malmö innan mellandagsrea-folket gick oss på nerverna och vi satte oss och tog en kaffe istället.

Imorse blev jag väckt av telefonen. Det var dags för rean i Karlstad. Sagt och gjort, jag, Nicke, Sandra, Boss och Jamal tog en sväng och en ring och en parfym inhandlades till mig. Ingenting av det var på rea givetvis. Sen fick Stephan kafebesök av lilla mig, lite skitsnack och två halva filmer senare landade jag hemma i mitt badkar. En timme spenderades med rakning, filning, skrubbning, tvättning, så nu är jag ren och len med lite russintendenser…

Förresten så är det sjukt mycket snö här så jag är gladast i stan.

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *