Har ingen lust

Idag är liksom en sån dag. Jag får inget gjort, jag har liksom ingen lust. Förutom en promenad på 1,5 timme i värmen. Mest är jag trött och vill sova. Blir nog en tidig kväll idag. Vill att pappa kommer hem snart. Har köpt lammgrillspett och halloumi och tzatsiki och sockerärtor och nypotatis. Jag väntar på pappa så maten kan grillas och kokas och fixas. Känner mig som en bortskämd liten snorunge, för jag vill att pappa ska fixa maten när han kommer hem också. Jag vill ju bara sova.

Försöker få ihop någon text till musiken. Har ju fått en ny skiva att recensera. Problemet är att jag inte lyckats bestämma mig vad jag själv tycker och tänker om musiken. Så de få meningarna som hittills är skrivna är av det schizofrena slaget. Och så kan det inte vara. Kanske en tupplur innan maten och sen recension. Hallå pappa! Vart ääär duuuuuu??

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *