Happy Birthday

Mammas födelsedag firades på Bistron i Höllviken med god mat och allsång. Kenneth och Ludwine som driver Bistron har min bror jobbat för på deras gamla ställe i Skanör för kanske elva år sedan (förvirrat?). Eftersom vi känner dem (och för att Kenneth är… härlig är det bästa ordet jag kommer) så drog Kenneth igår Happy Birthday på högsta volym på stereon så grannborden stämde in i sång.

Eftersom jag är en dålig bloggerska, glömsk kanske är det rätta ordet, så blev det inga bilder på maten. Jag kan berätta för er att jag började med en liten råbiff, fortsatte med havsaborre och avslutade med en osttallrik och en rom som var så len i munnen. Havsaborren må ha varit gudomlig, men jag hade kunnat leva på råbiff, ost och rom. Smaklökarna gjorde små glädjeskutt för varje tugga. Visste ni att deras ställe i Belgien blev omnämnt i Guide Michelin?

Självklart hade vi himla trevligt. Förutom att Johan vägrade avslöja sitt trick. Han fick en tandpetare att bara hoppa, ingen av oss andra lyckades. Jag grämer mig fortfarande och nästa gång jag, Johan och två tandpetare hamnar i samma rum, då ska vi sitta där tills jag fattar tricket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *