Gott Nytt År

Idag är det nyårsafton (vilket jag tydligen uttalar fel enligt mina värmlänningar…). Hur som helst så ska jag och ett helt gäng till hem till Robban och Marie, där det bjuds på trerätters. Blir hungrig bara jag tänker på maten. Robban var förbi här igår och stal tallrikar, tårtform och stolar härifrån. 12 personer på middag och sen tillkommer ytterligare folk för fest.

Jag har förresten under de senaste åren utvecklat någon form av rädsla för raketer. Kanske för att det är många idioter under åren som inte direkt hanterat de bra. Dvs skjuter direkt från händerna, siktar på andra och liknande. En kan ju bara hoppas att det är lite mognare folk i år.

Nu ska jag ta det lugn, njuta av dagen. Kanske jobba lite eller varför inte vara smart och gå till konsum för att bunkra upp bakismat tills imorgon?

Postad i OkategoriseradeTaggar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *